GATAVOŠANA
Jaunākajos Grill London restorānos ir unikāla iespēja vērot visu gatavošanas procesu atvērta tipa virtuvē, kurā redzamas visas ēdiena pagatavošanas stadijas no pasūtīšanas līdz pasniegšanai. Ēdiena gatavošanas procesos tiek izmantotas unikālas iekārtas un tehnoloģijas.
Grili Josper kombinācijā ar ekoloģiskām oglēm ļauj sasniegt satriecošu rezultātu. Izolēts keramikas vāks, efektīva gaisa plūsmas kontrole un precīza temperatūra ir mūsu grilu priekšrocības, kas steikiem piešķir neatkārtojamu sulīgumu, mīkstumu un garšu. Cepot uz šiem griliem, tiek iegūts maigs, patīkams ogļu aromāts. |
Grill London restorānā klientiem redzamā vietā ir integrēta īpaša gaļas nogatavināšanas kamera. Tajā nogatavināmie gaļas produkti ļauj pagatavot vēl mīkstākus un gardākus steikus. Nogatavināšanas process parasti ilgst trīs līdz sešas nedēļas: pirmo trīs nedēļu laikā gaļa maina iekšējo struktūru, savukārt atlikušajā laikā – iegūst aromātu. Sausās nogatavināšanas laikā gaļa ir pakārta vai glabājas plauktā, kamerā tiek uzturēta pastāvīga temperatūra un gaiss tiek nepārtraukti filtrēts ar īpašu ultravioleto staru filtru, kas atrodas kameras iekšpusē. Tādējādi tiek radīta vide bez baktērijām, kurā norisinās procesi, kas sniedz neticamu rezultātu. |
Tā kā restorānos tiek uzturēti augsti pārtikas kvalitātes standarti, ēdienu pagatavošanā tiek pielietotas jaunākās modernās tehnoloģijas, kas sniedz neatkārtojamas iespējas. „Sous vide” tehnoloģija nodrošina iespēju atklāt jaunas, neatkārtojamas garšas un iegūt vēl sulīgākus un mīkstākus steikus. Šā procesa laikā gaļa, zivis vai dārzeņi tiek iepakoti hermētiskā vakuuma maisā un pēc tam vārīti speciālā konvekcijas iekārtā temperatūrā, kas nepārsniedz 100 grādu. Šīs tehnoloģijas rezultāts – nevainojami sulīga gaļa, kura saglabā visas uzturvielas un vitamīnus. |
Visos Grill London restorānos tiek gatavotas pēc mūsu receptēm radītas mājas marinādes, kas katram steikam piešķir īpašu garšu. Pateicoties jaunākajām tehnoloģijām un īpašām marinādēm, saviem viesiem varam pasniegt ēdienus ar nevainojamu garšu. Pie ēdieniem iespējams izvēlēties kādu no 9 mūsu gatavotajām dažādu garšu un tekstūru mērcēm. |