GATAVOŠANA

Jaunākajos Grill London restorānos ir unikāla iespēja vērot visu gatavošanas procesu atvērta tipa virtuvē, kurā redzamas visas ēdiena pagatavošanas stadijas no pasūtīšanas līdz pasniegšanai. Ēdiena gatavošanas procesos tiek izmantotas unikālas iekārtas un tehnoloģijas.

Unikāli grili Josper

Josper ir lieliska grila un cepeškrāsns kombinācija, kas nodrošina satriecošus rezultātus. Josper grili jau 50 gadus ir bijuši priekšplānā virtuvēs visā pasaulē. Videi draudzīgu uguns avotu izmantošana un unikālā konstrukcija ļauj nodrošināt īpaši augstu gatavošanas temperatūru. Ēdieni tiek perfekti apbrūnināti, nezaudējot sulīgumu, piešķirot tiem unikālu garšu un smalku dūmu aromātu.

Nogatavināšanas kamera

Grill London restorānos Viļņas vecpilsētā un PC CUP viesiem redzamā vietā ir integrēta īpaša Dry Ager gaļas nogatavināšanas kamera. Kamerā uzglabātie gaļas produkti ļauj pagatavot vēl maigākus un garšīgākus steikus. Nogatavināšanas process ilgst no 3 līdz 6 nedēļām: pirmajās trīs nedēļās gaļa maina savu iekšējo struktūru, bet pārējā laikā attīstās tās aromāts. Sausās nogatavināšanas laikā gaļa tiek uzturēta nemainīgā temperatūrā, un gaiss kamerā tiek pastāvīgi filtrēts ar īpašu UV filtru. Tas rada vidi, kurā nav baktēriju un kurā procesi notiek ar neticamiem rezultātiem.

„Sous vide” tehnoloģija

Restorānos tiek ievēroti ārkārtīgi augsti ēdienu kvalitātes standarti, un, izmantojot jaunākās, modernākās tehnoloģijas, tiek radīti ēdieni ar neticamām iespējām. Sous vide tehnoloģija ļauj atklāt jaunas un unikālas garšas un radīt vēl sulīgākus un maigākus steikus. Šajā procesā gaļu, zivis vai dārzeņus iesaiņo hermētiskā vakuuma maisiņā un pēc tam gatavo īpašā konvekcijas iekārtā temperatūrā, kas zemāka par 100 grādiem. Rezultāts ir perfekti sulīga gaļa, kas saglabā visas uzturvielas un vitamīnus!

Marinādes un mērces

Visos Grill London restorānos mēs paši gatavojam marinādes un mērces. Pateicoties mūsu šefpavāru izmantotajām jaunākajām tehnoloģijām un unikālajām receptēm, mūsu pašu gatavotās marinādes piešķir katram steikam smalku garšu un unikālu aromātu. Lai piešķirtu ēdieniem vēl vairāk garšas, mēs saviem viesiem piedāvājam plašu 11 dažādu mērču izvēli.